top of page
Søg

Det er nemt at gå i de klassiske indretningsfælder, når du skal indrette dit hjem. Ofte er det bare ganske små ting, som irriterer øjet, og heldigvis er de nemme at fikse.


Vi vil i en række blogindlæg gå igennem de klassiske indretningsfejl, som man nemt kan komme til at begå i sit hjem.
Du har for tomme vægge

Væggene udgør en stor del af et rum, og hvis de alle er tomme, kan rummet let virke upersonligt og smagsløst. Du kan vælge at gå all in med en billedvæg som her, men et par enkelte malerier eller plakater er nok til at tilføje et personligt præg til rummet.


6 idéer til din stue


  • Design et grafisk mønster på den ene væg i stuen. Mal fx striber eller store felter i forskellige farver.

  • Lav en gallerivæg med værker i flere størrelser. Læg først billederne op på gulvet, så du kan afstemme udtrykket, før du slår søm i væggen.

  • Fyld den ene væg med lysestager til væggen – det giver en levende og lysende væginstallation.

  • Tænk ud af boksen, og hæng et par tallerkener, eller tæpper på væggen. Brug evt. selvklæbende ophæng, hvis din tallerken ikke er født til formålet.

  • Er du ikke til pensler og maling, så gå efter et tapet -det er hurtigere at sætte op. Vælg gerne et med smukke mønstre og farvekombinationer for fin effekt.

  • Lad farverne fra dine møbler gå igen i din kunst, og få et harmonisk og gennemført udtryk.


@sofacompany@fermliving

Prøv at finde noget, der har familiens interesser, så det bliver jeres valg i jeres hjem. Det giver hjemmet et meget mere personligt anstrøg.

Kommentarer


bottom of page