top of page

Om virksomheden

Vores passion er indretning

Dansk Indretningsuddannelse er grundlagt af ejerne, Sisse Bach & Louise Bennedsen. De brænder begge for indretning og har to vidt forskellige baggrunde.

Sisse Bach er indretningsarkitekt, uddannet dekoratørselvstændig møbelsælger med mange års viden og erfaring indenfor faget.

Sisse har specialiseret sig i bæredygtigt husbyggeri og indretning og har blandt andet udgivet boligreportage i DBA, Magasinet LIV og for Menzer&Kristensen - arkitekt og byggefirma.

Louise Bennedsen er uddannet indretningsarkitekt og har en Professionsbachelor i Undervisning fra UCN i 2009. Hun er uddannet i professionelle, digitale tegneprogrammer som Revit og Autocad og hun har et grafiker - og brandingkursus. Louise har undervist voksne på VUC&HF i 10 år og har stor erfaring med materialeudvikling, da hun i 2019 var med til at udvikle materiale til FGU.

Derudover samarbejder Louise med en ejendomsmægler, hvor hun står for staging af kundernes boliger.

"Det gav mening, at vi skulle bruge vores forskellige kompetencer til at lave en fantastisk uddannelse".

 

De har udviklet en uddannelse i samarbejde med dygtige konsulenter. Materialet indeholder alt man kunne ønske sig som fremtidig indretningsarkitekt.

"I Danmark er vi verdenskendt for vores design, vi skal derfor også kunne præstere de bedste indretningsarkitekter!"

Baggrunden

Sisse Bach og Louise Bennedsen mødte hinanden på samme indretningsarkitektuddannelse og  efter nøje overvejelse blev de enige om at tilbyde en ny uddannelse for indretningsarkitekter med fokus på kreativitet og digitale løsninger.

De har konsulteret flere andre faggrupper for at tilbyde den optimale uddannelse til den professionelle indretningsarkitekt. 

"Vi har bl.a.  tilført en masse om dekoration, moderne indretning, kundeteori, viden om dansk design & danske designere,  tegneprogrammer og opstart som selvstændig"

Deres mål og vision for uddannelsen er, at den skal være moderne, kreativ, relevant og den skal gøre eleverne klar til at arbejde professionelt med indretning.

Louise Bennedsen Sisse Bach.png

Teamet

Vores konsulenter 
 

Joachim Brink Henriksen arkitekt dansk indretningsuddannelse.jpg

Joachim Brink Henriksen

Arkitekt  |  Konsulent

louise Helmann dansk indretningsuddannelse.png

Louise Helmann

Grafiker  |  Brandbygger

Per Bach Dansk indretningsuddannelse

Per Bach

Adfærdsdesigner

Vores samarbejdspartnere 
 

Trendyliving.dk - DecoFarver.dk - Schiang Living - Interiorshop.dk - Detale CPH - Stori.dk - Lamper.dk - Livingbythyssen.dk - Kalagerdesign.dk - Stences.dk - Lamosso.dk - Rebello Decor - Sales Styling

bottom of page