top of page
Søg

Endnu 3 klassiske indretningsfejl, som du kan begå, når du skal hænge kunst op på dine vægge.1. Din kunst hænger i en forkert højde

Hænger din vægkunst i den forkerte højde, kan det give ubalance i rummet. De fleste af os har tendens til at hænge plakaterne alt for højt.


Hvis du vælger at hænge et billede oven over et møbel, er den ideelle afstand fra toppen af møblet til bunden af billedet mellem 15 og 20 centimeter. Hvis billedet hænger frit, bør du gå efter, at afstanden fra gulvet til midten af billedet er mellem 145 og 152 centimeter.

2. Dit billede er for småt i forhold til arealet

Dit billede har slet ikke format til at udfylde et passende areal over møblet, det skal hænge over og det får alt til at se en smule uharmonisk ud.


Vælg et større billede eller indram det valgte på en anden måde; brug passpartout og en større ramme. Du kan også supplere med yderligere nips på møblet, hvis det giver mening, for at gøre den dekorerede flade større.
3. Du hænger dine billeder med for stor afstand

Du hænger dine billeder som om, de intet har at gøre med hinanden eller måske direkte hader hinanden.


Bring billederne langt tættere på hinanden. Og hold en kort afstand mellem alt, du hænger op og lad i stedet rummet omkring dine billeder fylde

Comments


bottom of page