top of page
Søg


Julen er traditionernes tid, men går du traditionelt eller utraditionelt frem, når det kommer til julen?


Allerede nu er det tydeligt, at julens farve i 2021 ikke er julerød, som mange måske vil sige, er det naturlige valg, men derimod mørkegrøn. Vi skal tænke snedækkede trætoppe, gran og mos, så rammer vi plet.

Vi skal invitere naturen indenfor og inddrage grene, kogler og andre naturlige elementer i indretningen.


Tag hele familien med på udflugt i naturen, hvor I kan samle alverdens grene, kogler, blade, mos etv, som I efterfølgende kan bruge i indretningen. Som her hos isabellas.dk, hvor en gren er blevet pyntet med en lyskæde og klare kugler.

Kranse og juledekorationer hører også traditionerne til, hvor du igen nemt kan inddrage de naturlige elementer på et fad.Happyhome.dk


Bæredygtighed

Bæredygtighed er også et ord, som har været på alles læber i 2021, og den har også sat sit præg på julens tendenser.

Har du for eksempel overvejet at tænke bæredygtigt, når det kommer til juleindpakningen.

I stedet for at betale for nyproduceret indpakningspapir, som alligevel bliver revet i stykker og smidt ud, så prøv at finde gamle aviser eller stofrester frem, eller kig en tur forbi genbrugsbutikken og køb det her istedet.


De fine stykker stof eller aviser kan du bruge til at pakke julegaverne ind i, og her kan du jo passende pynte dem med grene eller blade fra naturen.

Har du gamle magasiner, reklamer eller andet papir liggende, som alligevel skal smide ud, så brug det i stedet til at folde smukke julemotiver til at hænge på juletræet og andre grene. Eller fold kræmmerhuse eller julehjerter - kun fantasien sætter grænser, så slip den løs og hop med på bølgen og skab en bæredygtig jul.

Comments


bottom of page