top of page
Søg

Klassisk indretningsfejl - Du har nips alle vegne.
Nips er med til at gøre hjemmet personligt, men det kan hurtigt virke rodet, hvis du har for mange småting, eller hvis de er for forskellige.


"Gør din nips ikke noget godt for indretningen, så sæt den væk!"

Gå derfor dine sager igennem, og giv slip på dem, som ikke længere har så stor betydning for dig. Det vil give mere plads og ro i boligen
Hvordan indretter du med nips

Først og fremmest er det vigtigt, at man placerer sin nips i en position, så den er synlig, men ikke tager alt fokus i rummet. Har man et farverig objekt, skal man sørge for, at den står sammen med andre dekorationer eller nips-genstande, så den ikke står for sig selv, og tager fokus.


I øvrigt fungerer nips rigtigt godt, hvis flere elementer placeres ved siden af hinanden. I stedet for at sprede dit nips ud på alle flader i hjemmet og f.eks. dele lysestagerne op i hver sin ende af vindueskarmen, kan du samle dem i små klynger og prøve at holde dig til få former og farver.

Farver og stil

For det andet må man også tage hensyn til rummets stil og farver. Er farverne i ens hjem stilrene og moderne, så kan det være svært at dekorere med nips, som har et retro eller ældre udseende. Omvendt kan hjem af ældre karakter eller med et rustikt look, have svært ved at få integreret nips-elementer, som er meget enkle og stilrene. Man må gerne blande to stilarter, men så skal man gøre det gennemført og bevidst.


Brug ulige antal

Antallet af nips man sætter sammen har også betydning. Brug et ulige antal som et, tre, fem, syv osv. Det giver et mere harmonisk udtryk.


Brug nips i forskellige højder

Sørg også for at have nips i forskellige højder og niveauer. Det skaber en god dynamik.Vælg de ting, du holder mest af, og mix dem i grupper, gerne med et ulige antal ting i forskellige højder. Vælg ting med fællestræk, fx farve, materiale eller form.

コメント


bottom of page