top of page
SøgLednings-kaoset vi alle kender…….


I en verden, hvor teknologien brager derudad, så betyder det også, at flere og flere elektroniske apparater flytter ind i husstanden.


Vores boliger er bare ikke bygget til at rumme alle disse ledninger, hvilket ofte resultere i en grim hvid plastik forlængerledning, som vi måske prøver at skjule med en plante foran.


Men heldigvis er der løsninger for at komme lednings-kaoset til livs…..


Square 1 fra Avolt


Svenske Avolt er et godt bud på en nyskabelse af forlængerledningen, med deres produkt Square 1, hvor de med deres skandinaviske design har gjort op med, at elektronik ikke kun behøver at være praktisk, men også sagtens kan tilføjes design. Produktet findes i forskellige udgaver blandt andet med USB porte og magnetisk ophængnings plade. Både ved produkt og emballage er det tænkt på miljøet.Volta Cph


Et andet godt bud på nytænkning af forlængerledningen er danske VoltaCph.

Volta stikdåsen er samlet i Danmark og er udført i egetræ, der håndslibes og poleres med bivoks. En stikdåse der indfinder sig naturligt i moderne hjem og kontormiljøer.

Cablebox

Med rigtig mange ledninger på samme sted, er muligheden at samle dem alle i en Cablebox, hvor du kan gemme roderiet væk. Flere af disse kasser er lavet af brandsikker plast, som vil give dig en ekstra tryghed.

“At få sat sine personlige ting i system i hjemmet er vigtigt for at komme rod og kaos i dagligdagen til livs”bottom of page